Skapa en mysig atmosfär med Linum Paolo kuddfodral

Om du letar efter ett sätt att förnya ditt hem med enkla medel, kan du prova att byta ut dina gamla kuddfodral mot några nya i sammetslen bomull. Linum Paolo kuddfodral är ett perfekt val för dig som vill skapa en mysig och lyxig atmosfär i ditt sovrum, vardagsrum eller något annat rum. De finns i flera vackra färger och storlekar som passar alla smaker och stilar.

Linum Paolo kuddfodral är tillverkade i 100% bomullssammet, vilket ger dem en mjuk och behaglig känsla. De har också en stilren passpoal som ramar in dem och en dold dragkedja som gör det lätt att ta av och på dem. Du kan välja mellan olika mått, såsom 40×60 cm, 50×50 cm och 50×90 cm, beroende på hur stora kuddar du har eller vill ha. Du kan också köpa till innerkuddar i fjäder eller syntet från Linum om du behöver det.

Linum Paolo kuddfodral är inte bara vackra att se på, utan också hållbara och lättskötta. De är OEKO-TEX-certifierade, vilket innebär att de inte innehåller några skadliga ämnen för dig eller miljön. De kan tvättas i maskin på 30 grader och torktumlas på låg värme. Om du vill behålla den fina lystern i sammetsmaterialet, kan du stryka dem på avigsidan med ett ångstrykjärn.

Linum Paolo kuddfodral är en del av Linums premiumlinje PAOLO, som också innehåller överkast och gardiner i samma material och färger. Du kan kombinera dem med varandra eller med andra kuddfodral från Linum, till exempel CALCIO, AMALFI eller SILK, för att skapa en personlig och harmonisk inredning. Linum är ett svenskt varumärke som har designat och producerat textilier i naturmaterial sedan 1966, med fokus på kvalitet, hållbarhet och tidlös stil.

Om du vill beställa Linum Paolo kuddfodral eller se mer av deras sortiment, kan du besöka deras hemsida

linumdesign.com

eller någon av deras återförsäljare, till exempel

sova.se

. Där kan du också hitta inspiration och tips på hur du kan styla dina kuddar på bästa sätt. Med Linum Paolo kuddfodral kan du enkelt förvandla ditt hem till en oas av komfort och elegans.

Bilderna i detta blogginlägg kommer från

sova.se

.