Madison Fåtölj, 70 cm: En skön och stilren fåtölj från Mio

Om du letar efter en bekväm och snygg fåtölj som passar in i ditt hem, kan du överväga Madison Fåtölj, 70 cm från Mio. Det är en byggbar soffa som du kan anpassa efter dina behov och din smak. Du kan välja mellan olika tyger, färger, armstöd, ben och klädsel. Madison Fåtölj har en skandinavisk design som ger den ett populärt och uppskattat utseende.

Madison Fåtölj har en hög komfort som gör att du kan sitta skönt i timmar. Du kan välja mellan två olika komfortalternativ: normal eller lux. Normal komfort har en fast sits med kallskum och polyestervadd. Lux komfort har en mjukare sits med kallskum och dunblandning. Båda alternativen har ryggdynor med dunblandning och polyestervadd.

Madison Fåtölj har också höga ben som underlättar vid städning. Benen finns i olika utföranden, till exempel trä eller metall. Du kan också välja om du vill ha avtagbar eller fast klädsel på din fåtölj. Avtagbar klädsel är praktisk om du vill kunna tvätta den vid behov. Fast klädsel ger ett mer enhetligt intryck.

Madison Fåtölj är en del av Madison-serien från Mio, som består av flera moduler som du kan kombinera till din önskade soffa. Du kan till exempel lägga till en divan, en hörnmodul eller en pall för att skapa mer sittplats eller liggyta. Du kan också matcha din fåtölj med andra möbler från Mio, till exempel ett soffbord, en matta eller en lampa.

Madison Fåtölj är en fåtölj som erbjuder både komfort och stil till ett bra pris. Du kan köpa den på Mio.se eller i någon av deras 75 butiker runt om i landet. Om du vill se mer bilder eller läsa mer om produkten, kan du besöka deras hemsida.

Bildkälla: Mio.se