Madison Lux 3-sits soffa svängd 90 cm: En skön och stilren soffa för ditt hem

Om du letar efter en soffa som kombinerar komfort, kvalitet och design, kan du inte gå fel med Madison Lux 3-sits soffa svängd 90 cm. Den här soffan är en del av Madison-serien från Mio, som är en byggbar soffserie med många fint arbetade detaljer. Du kan välja mellan olika tyger, färger, armstöd, ben och klädsel för att skapa din drömsoffa.

Madison Lux 3-sits soffa svängd 90 cm har en fast och fjädrande komfort som är stoppad med kallskum. Soffan har höga ben i trä som underlättar vid städning och ger ett luftigt intryck. Soffan har också en svängd form som ger den ett mjukt och inbjudande utseende. Soffan har plats för tre personer och är perfekt för att mysa framför TV:n eller umgås med familj och vänner.

Madison Lux 3-sits soffa svängd 90 cm har en avtagbar klädsel som är lätt att tvätta och hålla fräsch. Du kan välja mellan flera olika tyger och färger som passar din smak och din inredning. Ett av de populära tygvalen är King, som är ett slitstarkt och mjukt tyg i 100% polyester. King finns i flera olika nyanser, från ljusa till mörka.

Madison Lux 3-sits soffa svängd 90 cm är en soffa som ger dig både komfort och stil i ditt hem. Den har en skandinavisk design som är modern och tidlös på samma gång. Den passar in i de flesta rum och miljöer och ger dig en plats att koppla av och njuta av livet. Om du vill se mer av Madison-serien eller beställa din egen soffa, kan du besöka Mio.se eller någon av deras butiker.

Bilder: Mio.se