Lovely Linen Lovely Handduk – en vacker och praktisk handduk för ditt badrum

Lovely Linen Lovely Handduk är en handduk i 100% europeiskt lin som är specialtvättad för en skrynklig och levande look. Linne är ett naturligt material som har många fördelar jämfört med andra textilier. Det är slitstarkt, absorberar vatten bättre än bomull och torkar snabbt. Det är också miljövänligt och allergivänligt.

Lovely Linen Lovely Handduk finns i flera olika färger och storlekar som passar alla smaker och behov. Du kan välja mellan 30×50 cm, 50×70 cm, 70×140 cm och 100×150 cm. Färgerna är inspirerade av naturen och har namn som Natural Beige, Dusty Rose, Dark Grey och Olive Green. Du kan mixa och matcha olika färger och storlekar för att skapa ett personligt och harmoniskt badrum.

Lovely Linen Lovely Handduk är enkel att sköta och behåller sin kvalitet länge. Du kan tvätta den i max 60 grader och torktumla den utan problem. Linne blir bara mjukare och vackrare med tiden. Du behöver inte stryka den, utan kan njuta av den skrynkliga looken som ger karaktär till ditt badrum.

Lovely Linen Lovely Handduk är en del av Lovely Linens kollektion av linnetextilier för hemmet. Lovely Linen är ett svenskt varumärke som har lång erfarenhet av att tillverka linne av högsta kvalitet. Deras vision är att Lovely Linen ska hjälpa till att skapa livfulla, varma och personliga hem med hjälp av naturens harmoni.

Om du vill köpa Lovely Linen Lovely Handduk eller se mer av deras produkter kan du besöka deras hemsida

https://www.lovelylinen.com/

eller någon av deras återförsäljare online eller i butik.

Bilderna i detta blogginlägg kommer från

https://www.sova.se/badrum/handdukar/lovely-linen-lovely-handduk/11255262.html