Skydda dina textilier med Leather Master Textile Protection Impregnering

Om du har textilmöbler, mattor eller andra textilier som du vill hålla rena och fräscha, kan du använda Leather Master Textile Protection Impregnering. Det är en textilimpregnering som effektivt skyddar dina textilier mot vätskor och smuts. Den gör dessutom att textilien blir lättare att göra ren om olyckan är framme.

Leather Master Textile Protection Impregnering säljs i 500 ml aerosolflaska, vilket gör den mycket lätt att använda. Du behöver bara skaka flaskan väl och spraya ett jämnt lager över textilytan på ett avstånd av ca 20 cm. Låt sedan impregneringen torka i minst 12 timmar innan du använder textilen igen.

Impregneringen är lämplig för alla typer av textilier, både natur- och syntetfibrer. Den är också miljövänlig och luktfri. Impregneringen påverkar inte textilens färg eller känsla, utan låter den andas som vanligt.

Med Leather Master Textile Protection Impregnering kan du förlänga livslängden på dina textilier och njuta av dem längre. Du kan också spara pengar och tid på rengöring och tvätt. Impregneringen är särskilt bra för textilier som utsätts för mycket slitage eller fläckrisk, till exempel soffor, fåtöljer, kuddar, gardiner, mattor, bilklädsel och barnvagnar.

Om du vill beställa Leather Master Textile Protection Impregnering kan du besöka

Sova.se

, där du hittar produkten till ett bra pris. Du kan också läsa mer om produkten och se en video som visar skillnaden på ett tyg som är behandlat respektive obehandlat med impregneringen.

Bilderna i detta blogginlägg kommer från

Leather Master Scandinavia

.