Queen sänggavel – en elegant detalj i sovrummet

Om du vill ge ditt sovrum ett lyft och skapa en mysig och inbjudande atmosfär, kan du välja en sänggavel som passar din stil och smak. En sänggavel är inte bara en dekorativ detalj, utan också praktisk och skön att luta sig mot om du vill sitta i sängen och läsa eller titta på TV.

En av de sänggavlar som du kan hitta hos Mio är Queen sänggavel, som finns i flera olika storlekar och färger. Queen sänggavel är tillverkad av högkvalitativt tyg och har en elegant design med vackra knappar som ger den ett klassiskt utseende. Sänggaveln finns i samma färger som Delux-sängarna från Mio, vilket gör att du kan få en snygg färgmatchning mellan din säng och din sänggavel.

Queen sänggavel är enkel att montera på din säng, eftersom den levereras med ben som du bara skruvar fast i sängramen. Du kan välja mellan olika bredder på sänggaveln, från 90 cm till 210 cm, beroende på hur stor din säng är. Sänggaveln har också olika höjder, från 120 cm till 140 cm, så att du kan anpassa den efter ditt tak och dina önskemål.

Om du vill köpa en Queen sänggavel från Mio, kan du besöka deras hemsida eller någon av deras 75 butiker runt om i landet. Du kan också beställa online och få fri frakt till din närmaste butik. Om du vill delbetala ditt köp, kan du ansöka om ett förmånligt lån hos Mio.

Queen sänggavel är en perfekt produkt för dig som vill skapa ett elegant och harmoniskt sovrum med en personlig touch. Med en Queen sänggavel får du inte bara en vacker inredningsdetalj, utan också en bekväm plats att vila och koppla av i.

Bildkälla: Mio