Leksakshylla Winkle Multicolor Plast – En perfekt förvaringslösning för barnrummet

Om du letar efter ett sätt att organisera och visa upp dina barns leksaker på ett roligt och färgglatt sätt, då är leksakshyllan Winkle Multicolor Plast från Luxcasa ett bra val. Den här leksakshyllan har ett modernt och lekfullt design som passar in i de flesta barnrum. Den har 12 stycken lådor i olika storlekar och färger som du kan fylla med allt från gosedjur till böcker och spel. Lådorna är gjorda av plast som är lätt att rengöra och tålig mot repor och stötar. Du kan också ta ut lådorna och använda dem som separata förvaringskorgar eller leklådor.

Leksakshyllan Winkle Multicolor Plast har en stabil och robust ram av trä som håller hyllan på plats och ger den en elegant touch. Ramen har också fyra stycken hjul som gör det enkelt att flytta hyllan runt i rummet eller till ett annat rum. Hyllan har en höjd på 80 cm, en bredd på 86 cm och ett djup på 30 cm, vilket gör den till en lagom stor möbel som inte tar upp för mycket plats. Hyllan väger 12 kg och har en maxbelastning på 50 kg.

Om du vill beställa leksakshyllan Winkle Multicolor Plast från Luxcasa, kan du göra det enkelt och smidigt på deras hemsida. Där kan du också se fler bilder och detaljer om produkten, samt läsa kundrecensioner och frågor och svar. Leveranstiden är mellan 3-5 arbetsdagar och frakten är gratis inom Sverige. Du har också 14 dagars ångerrätt om du skulle ångra ditt köp.

Leksakshyllan Winkle Multicolor Plast är en perfekt förvaringslösning för barnrummet som kombinerar funktion och stil. Den hjälper dig att hålla ordning på dina barns leksaker samtidigt som den ger rummet en glad och inbjudande atmosfär. Om du vill veta mer om produkten eller beställa den, kan du klicka på Leksakshylla Winkle Multicolor Plast för att komma till Luxcasas hemsida.

Bildkälla: Luxcasa.se