Bordlampa Allegra – en elegant och stilfull lampa för ditt hem

Är du på jakt efter en ny bordslampa som kan ge ditt rum en lyxig och sofistikerad känsla? Då har vi ett perfekt tips för dig: bordlampan Allegra från ForrestDecor. Den här lampan har ett vackert och elegant design med en keramisk fot i en grå färg som passar till många olika inredningsstilar. Lampskärmen är gjord av vitt tyg som ger ett mjukt och behagligt ljus. Bordlampan Allegra är inte bara en praktisk ljuskälla, utan också en dekorativ detalj som kan lyfta hela rummet.

Bordlampan Allegra har en höjd på 38 cm och en diameter på 25 cm, vilket gör den till en lagom storlek för att placera på ett sidobord, ett skrivbord, ett nattduksbord eller ett konsolbord. Den har en E27-sockel och levereras utan lampkontakt, så du kan välja den sladd som passar bäst till din eluttag. Lampan har en klassisk stil som kan matchas med både moderna och traditionella möbler och tillbehör. Du kan också kombinera den med andra lampor från ForrestDecor för att skapa en enhetlig och harmonisk look i ditt hem.

Om du vill köpa bordlampan Allegra eller se fler bilder på den, kan du klicka på Bordlampa Allegra 25x38cm grå. Där hittar du också mer information om priset, leveransen, garantin och recensionerna från andra kunder som har köpt lampan. Just nu kan du dessutom få ett riktigt bra erbjudande: bordlampan Allegra kostar endast 979 kr, vilket är 46% billigare än det ordinarie priset på 1815 kr. Passa på att beställa din nya bordslampa idag och ge ditt hem en elegant och stilfull touch!

Bildkällor: LuxCasa.se