Madison Fåtölj, 70 cm – En skön och stilren fåtölj för ditt hem

Madison Fåtölj, 70 cm – En skön och stilren fåtölj för ditt hem

Om du letar efter en fåtölj som är både bekväm och snygg, så har du hittat rätt. Madison Fåtölj, 70 cm är en modern och elegant fåtölj som passar perfekt i alla rum. Den har en skandinavisk design som ger den ett populärt och uppskattat utseende. Den är byggbar, så du kan anpassa den efter ditt hem och dina behov. Du kan välja mellan många olika tyger och färger, så du kan skapa din egen personliga stil.

Madison Fåtölj, 70 cm har höga ben som underlättar vid städning. Den har också ett fast eller avtagbart överdrag, beroende på vad du föredrar. Den har en mjuk och skön komfort som gör att du kan koppla av i timmar. Den har också ett armstöd som ger dig extra stöd och komfort. Du kan kombinera den med andra delar från Madison-serien, som soffor, hörnsoffor, fotpallar och kuddar. På så sätt kan du skapa ett harmoniskt och inbjudande hem.

Madison Fåtölj, 70 cm är en fåtölj som du kommer att älska att ha i ditt hem. Den är inte bara praktisk och funktionell, utan också vacker och elegant. Den har en tidlös design som aldrig går ur modet. Den är tillverkad av högkvalitativa material som håller länge. Den är också prisvärd och erbjuder ett bra värde för pengarna. Om du beställer den nu, så får du dessutom 25% rabatt på ordinarie pris.

Vill du veta mer om Madison Fåtölj, 70 cm? Då kan du klicka på länken nedan för att se mer information och bilder på produkten. Du kan också besöka din närmaste Mio-butik för att se och prova den i verkligheten. Du kommer inte att ångra dig om du väljer Madison Fåtölj, 70 cm för ditt hem.

Madison Fåtölj, 70 cm

Madison Fåtölj, 70 cm

  • Klädsel: Orinocco beige 23
  • Armstöd: A 141a/vitbetsad ek H14
  • Komfort: Standard
  • Överdrag: Fast
  • Mått: Bredd 70 cm, Djup 90 cm, Höjd 82 cm
  • Pris: 7.121 kr (Ordinarie pris: 9.495 kr)

Beställ nu

Bildkälla: Mio.se