Viking Pulse Flex Bäddmadrass – En skön och ventilerande bäddmadrass för ställbara sängar

Viking Pulse Flex Bäddmadrass – En skön och ventilerande bäddmadrass för ställbara sängar

Om du har en ställbar säng och vill ha en bäddmadrass som ger dig en underbar ytmjukhet och behaglig känsla, så kan du överväga att köpa en Viking Pulse Flex Bäddmadrass. Den är speciellt utformad för att passa till ställbara sängar med en slits uppe och nere som skapar komfort och flexibilitet. Den har också goda ventilerande egenskaper som kanaliserar bort fukt och värme från din kropp.

I den här bloggposten ska vi berätta mer om vad som gör Viking Pulse Flex Bäddmadrass till ett bra val för dig som vill sova gott på en ställbar säng. Vi ska också ge dig några tips på hur du kan ta hand om din bäddmadrass för att förlänga dess livslängd.

Vad är Viking Pulse Flex Bäddmadrass?

Viking Pulse Flex Bäddmadrass är en bäddmadrass från det svenska varumärket Viking Beds, som har tillverkat kvalitetssängar sedan 1928. Viking Beds är kända för att använda naturliga material som bomull, ull, linne och latex i sina produkter, samt för att erbjuda olika typer av bäddmadrasser som passar till olika behov och preferenser.

Viking Pulse Flex Bäddmadrass är en av deras bästsäljande bäddmadrasser, som är speciellt anpassad för ställbara sängar. Den har en kärna av högelastisk ventilerande Pulselatex, som är ett material med 50% naturlatex. Pulselatex ger en skön ytmjukhet och tryckavlastning, samt leder bort fukt och värme från din kropp. Pulselatex har också en mycket bra livslängd och tappar inte spänsten.

Ovanpå och under kärnan finns det ett lager av 4-kanals spiralkrusad fibervadd, som är en luftig polyesterfiber som också bidrar till att transportera bort fukt och värme. Överdraget är av polyesterstretch, som ger en mjuk och behaglig känsla mot huden.

Viking Pulse Flex Bäddmadrass har en tjocklek på 7 cm, vilket gör den till en relativt tunn bäddmadrass. Detta kan vara bra om du vill ha en fastare känsla i din säng, eller om du inte vill höja sängens höjd för mycket. Den finns i flera storlekar, från 80×200 cm till 180×210 cm.

Hur ska du ta hand om din Viking Pulse Flex Bäddmadrass?

För att din Viking Pulse Flex Bäddmadrass ska hålla sig fräsch och fin så länge som möjligt, så finns det några saker du kan göra för att sköta om den på rätt sätt. Här är några tips:

  • Använd ett bäddmadrasskydd mellan lakanet och bäddmadrassen. Detta skyddar bäddmadrassen mot smuts, fläckar och slitage, samt gör det lättare att hålla den ren. Du kan välja mellan olika typer av bäddmadrasskydd, till exempel stretch eller split för ställbara sängar.
  • Vänd och rotera din bäddmadrass regelbundet. Detta hjälper till att fördela trycket jämnt över hela ytan, samt att undvika att den sjunker ihop på vissa ställen. Du kan vända din bäddmadrass varje månad eller varannan månad, beroende på hur ofta du använder den.
  • Låt din bäddmadrass lufta ibland. Detta gör att den kan andas och släppa ut eventuell fukt och lukt. Du kan till exempel ta av lakanet och bäddmadrasskyddet och låta din bäddmadrass ligga utan täcke i några timmar då och då.
  • Tvätta din bäddmadrass endast med skumtvätt. Detta är ett milt sätt att rengöra din bäddmadrass utan att skada den. Du kan använda ett skumtvättmedel som är avsett för textilier, och följa anvisningarna på förpackningen. Använd inte för mycket vatten eller värme, och låt din bäddmadrass torka ordentligt innan du använder den igen.

Var kan du köpa Viking Pulse Flex Bäddmadrass?

Om du är intresserad av att köpa en Viking Pulse Flex Bäddmadrass, så kan du hitta den hos flera återförsäljare i Sverige. Ett exempel är SOVA, som är en av Sveriges största sängspecialister. Hos SOVA kan du beställa din Viking Pulse Flex Bäddmadrass online eller besöka någon av deras butiker runt om i landet. Du kan också få rådgivning från deras kunniga personal, samt ta del av deras erbjudanden och garantier.

Just nu har SOVA en sommarrea på Viking Pulse Flex Bäddmadrass, där du kan spara upp till 20% på ordinarie pris. Det betyder att du kan köpa en Viking Pulse Flex Bäddmadrass för endast 9 112 kr istället för 11 390 kr (för storleken 180×200 cm). Det är ett bra tillfälle att investera i en ny bäddmadrass som kan ge dig bättre sömnkvalitet och komfort.

Om du vill veta mer om Viking Pulse Flex Bäddmadrass, eller beställa den online, så kan du besöka SOVA:s hemsida här: (^1^).

Viking Pulse Flex Bäddmadrass – En skön och ventilerande bäddmadrass för ställbara sängar

Sammanfattningsvis är Viking Pulse Flex Bäddmadrass en bäddmadrass som passar perfekt till ställbara sängar. Den har en kärna av högelastisk ventilerande Pulselatex, som ger en skön ytmjukhet och tryckavlastning, samt leder bort fukt och värme från din kropp. Den har också ett lager av 4-kanals spiralkrusad fibervadd, som bidrar till att transportera bort fukt och värme. Överdraget är av polyesterstretch, som ger en mjuk och behaglig känsla mot huden.

Viking Pulse Flex Bäddmadrass har en tjocklek på 7 cm, vilket gör den till en relativt tunn bäddmadrass. Detta kan vara bra om du vill ha en fastare känsla i din säng, eller om du inte vill höja sängens höjd för mycket. Den finns i flera storlekar, från 80×200 cm till 180×210 cm.

Viking Pulse Flex Bäddmadrass är ett bra val för dig som vill sova gott på en ställbar säng, och som vill ha en bäddmadrass som ger dig en underbar ytmjukhet och behaglig känsla. Den har också goda ventilerande egenskaper som kanaliserar bort fukt och värme från din kropp. Den har också en hög kvalitet och livslängd, som du kan förlänga genom att sköta om den på rätt sätt.

Om du vill köpa en Viking Pulse Flex Bäddmadrass, så kan du hitta den hos SOVA, som är en av Sveriges största sängspecialister