Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster – en skön och stilren soffa för ditt hem

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster – en skön och stilren soffa för ditt hem

Vill du ha en soffa som är både bekväm och snygg? En soffa som passar in i ditt vardagsrum och ger dig plats att koppla av? Då kan du inte missa Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster från Mio. Det är en byggbar soffa som du kan anpassa efter dina behov och din smak. Du kan välja mellan olika tyger, färger, ben och klädslar. Oavsett vad du väljer får du en soffa med hög kvalitet, skandinavisk design och lux-komfort.

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster har en fast klädsel i ett mjukt och slitstarkt tyg som heter Sand. Det är ett tyg som har en fin struktur och en naturlig känsla. Färgen är ljusgrå, vilket ger soffan ett modernt och elegant uttryck. Du kan också välja mellan andra tyger och färger om du vill ha en annan stil på din soffa.

Soffan har också höga ben i vitbetsad ek, vilket ger den ett luftigt och fräscht intryck. De höga benen underlättar också vid städning, eftersom du kan komma åt under soffan lättare. Benen finns även i andra utföranden, såsom svartbetsad ek eller metall.

Men det som verkligen gör Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster till en drömsoffa är dess komfort. Soffan har nämligen lux-komfort, vilket innebär att den har extra tjocka dynor med duntopp och kallskum. Det gör att soffan känns mjuk, skön och ombonad. Du kan sjunka ner i soffan och njuta av en god bok, en film eller ett trevligt samtal. Soffan har också rymliga mått, så att du kan bre ut dig eller dela den med någon annan. Soffans totala bredd är 270 cm, djupet är 92 cm och höjden är 84 cm. Schäslongen har ett djup på 160 cm.

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster – ett smart val för ditt hem

Om du letar efter en soffa som har allt – stil, kvalitet och komfort – då är Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster det perfekta valet för dig. Det är en soffa som passar in i de flesta hem och som ger dig många möjligheter att skapa din personliga inredning. Du kan kombinera soffan med olika kuddar, plädar, mattor och bord för att få den look du vill ha. Du kan också bygga ut soffan med fler moduler om du behöver mer plats eller vill ändra formen på din soffa.

Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster kostar just nu 28 418 kr på Mio, vilket är ett riktigt bra pris för en sådan fin och funktionell soffa. Du kan beställa den online eller besöka någon av Mios butiker för att se den i verkligheten. Om du beställer den online får du fri frakt till butik och möjlighet att köpa nu och betala senare.

Så vad väntar du på? Skäm bort dig själv med en ny soffa som kommer att göra ditt hem mer mysigt och inbjudande. Beställ din Madison Lux 2-sits soffa med schäslong vänster idag och njut av den i många år framöver!

Bildkällor: Mio