En mysig pläd för din baby – Mille Notti Bon Bon Baby Pläd

En mysig pläd för din baby – Mille Notti Bon Bon Baby Pläd

Om du letar efter en mjuk och fin pläd till din babys spjälsäng, så har vi ett tips till dig. Mille Notti Bon Bon Baby Pläd är en quiltad pläd som är tillverkad av 100% bomull. Pläden har dekorativa sömmar i olika färger och med färgglada små bollar längs med kanten. Den är både snygg och skön att mysa med för din lilla älskling.

Mille Notti är ett svenskt varumärke som har specialiserat sig på sängkläder och hemtextil av hög kvalitet. De har en passion för design, material och hantverk, och deras produkter är inspirerade av den italienska livsstilen. Mille Notti betyder tusen nätter på italienska, och det är precis vad de vill ge dig – tusen nätter av god sömn och vackra drömmar.

Mille Notti Bon Bon Baby Pläd är en del av deras babykollektion, som är tillverkad av naturliga och hållbara material. Alla deras babyprodukter är ekologiska och certifierade av GOTS (Global Organic Textile Standard), vilket innebär att de uppfyller höga krav på miljö, socialt ansvar och kvalitet. Du kan vara trygg med att din baby får det bästa för sin hud och hälsa.

Mille Notti Bon Bon Baby Pläd finns i storleken 100×130 cm, vilket passar perfekt till en spjälsäng. Den finns i färgen multicolour, som är en blandning av pastelltoner som rosa, blå, grön och gul. Pläden är lätt att tvätta i 30 grader, och den ska hängtorkas och strykas på medelvärme. Priset är 995 kr, och du kan beställa den online från SOVA.se.

Om du vill ge din baby en extra mysig och fin pläd, så rekommenderar vi Mille Notti Bon Bon Baby Pläd. Den är inte bara vacker att se på, utan också skön att känna på. Din baby kommer att älska att gosa med den, och du kommer att älska att se din baby sova gott under den.

Bildkälla: Boozt.com