Madison Lux Fåtölj, 70 cm – En elegant och bekväm möbel för ditt hem

Om du letar efter en fåtölj som kombinerar stil, komfort och kvalitet, så är Madison Lux Fåtölj, 70 cm ett perfekt val för dig. Den här fåtöljen har en modern och skandinavisk design som passar in i de flesta hem. Den har också en lux-komfort som gör att du kan sitta riktigt skönt i timmar.

Madison Lux Fåtölj, 70 cm har en klädsel i tyget Stipa, som är ett slitstarkt och mjukt material med en fin struktur. Du kan välja mellan flera olika färger, till exempel grå, beige, blå eller grön. Fåtöljen har också höga ben i metall eller trä, som ger den ett luftigt och elegant uttryck. Du kan också välja mellan olika typer av armstöd, antingen fasta eller avtagbara.

Madison Lux Fåtölj, 70 cm är en del av Madison-serien, som är en byggbar serie med soffor och fåtöljer. Det betyder att du kan anpassa din fåtölj efter ditt hem och dina behov. Du kan till exempel kombinera den med en fotpall, en divan eller en hörnsoffa. Du kan också skapa din egen soffgrupp med flera fåtöljer i olika färger och former.

Madison Lux Fåtölj, 70 cm är en fåtölj som har allt du kan önska dig av en möbel. Den är snygg, skön och praktisk. Den är också lätt att sköta om, eftersom den har en fast klädsel som inte behöver tvättas. Du kan bara dammsuga den regelbundet och torka av den med en fuktig trasa vid behov.

Om du vill se mer av Madison Lux Fåtölj, 70 cm, så kan du klicka på produkten nedan. Där kan du se fler bilder, läsa mer om specifikationerna och beställa den online. Du kan också besöka din närmaste Mio-butik och provsitta den själv. Du kommer inte att ångra dig!

Madison Lux Fåtölj, 70 cm

  • Klädsel: Stipa grey-beige 13
  • Armstöd: Fasta
  • Ben: Höga metallben
  • Komfort: Lux
  • Mått: Bredd 70 cm, djup 94 cm, höjd 82 cm
  • Pris: 11.095 kr

Källa för bilderna: Mio.se